marți, 15 octombrie 2013

Alege un spatiu de cazare eficient chiar in centrul Bucurestiului

O problema care este foarte intalnita printre turisti cand vin in Bucuresti este cazarea. Stim cu totii cat de neplacut este sa te plimbi prin Bucuresti cu bagajele, fara sa cunosti zonele, sa platesti mult pentru servicii de proasta calitate.
Intr-o perioada a informatizarii totul se poate rezolva foarte usor daca ai un calculator, telefon inteligent sau tableta cu acces la internet. Intr-un timp foarte scurt poti vizualiza deja spatiul de cazare pentru care urmeaza sa platesti sau poti vedea parerea altor turisti care au vizitat si s-au cazat in acel spatiu de cazare.

O locatie peste care o sa dai foarte usor datorita feedback-ului online pozitiv lasat de turisti este Ave Hotel.

Website-ul acestui hotel te va convinge foarte rapid sa-i treci pragul. Conceptul Ave Hotel contine 2 hoteluri situate in zone cheie ale capitalei astfel vorbim despre Ave Hotel zona Unirii si Ave Hotel zona Victoriei. Tarifele practicate de aceste hoteluri sunt la vedere iar pozele si prezentarile video sunt realizate la cele mai mici detalii.
Ai la dispozitie camere si spatii de cazare in functie de nevoile tale: single luxury, double luxury, studio deluxe, VIP room sau un apartament pentru intreaga familie sau unul mai „intim”. Indiferent de ce ai alege beneficiezi de servicii hoteliere de cea mai buna calitate.

De ce sa alegi conceptul Ave Hotel?
-       2 hoteluri situate in zone cheie ale Bucurestiului;
-       tarife foarte bune;
-       servicii de 4 stele la tarife de 3 stele mai exact.

Spatii de cazare eficiente chiar in centrul Bucurestiului doar prin Ave Hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu