miercuri, 3 ianuarie 2018

Pregatiri pentru nastere - sfaturi de la Femibion

Toate viitoarele mamici trebuie sa se pregateasca cu minutiozitate pentru urmatoarea perioada intrucat viata se va schimba semnificativ, iar organismul trebuie sa fie adaptat noilor conditii. Asadar, Femibion.ro vine in ajutorul acestora cu cele mai pretioase sfaturi si informatii, dar si suplimente alimentare care sa ajute la dezvoltarea corespunzatoare a bebelusilor. Totusi, inainte de toate, este esentiala pregatirea organismului pentru noile schimbari, incepand de la adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos.

Dieta

Se poate alcatui un plan alimentar cu ajutorul unui medic nutritionist, intrucat pe aceasta cale e mult mai simplu pentru viitoarele mamici sa consume alimentele preferate in cantitatile recomandate si care sa contina nutrientii si vitaminele necesare si recomandate in anumite momente ale sarcinii. Bineinteles, trebuie sa fie consumate cat mai multe legume si fructe proaspete in fiecare zi si evitate pe cat posibil dulciurile si prajelile, insa nu trebuie sa fie omisa hidratarea care joaca un rol esential in toate conditiile. La capitolul interzis cu desavarsire se numara fumatul si consumul de bauturi alcoolice care pot fi foarte daunatoare.

Pregatiri pentru nastere


De asemenea, Femibion.ro aduce si cele mai bune sfaturi pentru atunci cand momentul nasterii se apropie, motiv pentru care trebuie pregatita o lista cu numele preferate pentru copil, iar acest pas trebuie efectuat alaturi de persoana iubita si ar trebui sa reprezinte o sarcina foarte placuta. Un alt aspect important e reprezentat de bagajul pentru spital, atat cel al mamicii, cat si cel al bebelusilor si care, bineinteles, variaza de la o persoana la alta, in functie de preferinte si de necesitati, insa trebuie sa se tina cont de toate detaliile. In acelasi timp, dieta joaca in continuare un rol esential, chiar si dupa nastere, motiv pentru care trebuie consumate doar cele mai sanatoase alimente pentru a transmite si bebelusilor cele mai corecte obiceiuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu