miercuri, 17 august 2016

Charter de vis in Costa Blanca

Costa Blanca se extinde de-a lungul coastei de est a Spaniei (aproximativ in mijloc) si acopera provincia Alicante. La nord de Denia este Costa del Azahar, iar la sud de Torrevieja se afla Costa Calida.
In ceea ce priveste clima, nu este la fel de rece sau umeda in timpul iernii ca Costa Brava si nici nu este la fel de umeda sau calda in timpul verii ca Costa del Sol, situata in sud. Prin urmare, are cele mai potrivite temperaturi pe tot parcursul anului. Climatul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune din lume de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Multe persoane cu artrita vin pe insula si in cateva zile simt mult mai bine. In lunile de iarna orasul este suficient de norocos pentru a avea aproape mai multe zile insorite decat pe timpul verii.
Relaxare
Locatia este renumita pentru turism, iar daca va doriti sa petreceti niste zile minunate in acest oras, este bine sa alegeti o escapata tip charter Costa Blanca. Unele orase si-au limitat dezvoltarea si au pastrat farmecele lor originale, in timp ce altii le-au supradezvoltat si au pierdut ce farmecul au avut initial.Costa Blanca are peste 100 km de plaje cu nisip si golfuri stancoase, iar multe dintre plaje fiind renumite in toata lumea , astfel ca locurile fantastice si clima au atras turistii.
Distractie
Per total, insula are ceva pentru toata lumea de la mici sate interioare din mediul rural spre statiunile turistice cosmopolite de pe litoral, cum ar fi Benidorm.Orasul este imens, fiind renumit pentru cladirile zgarie-nori inalte. Plajele din Playa Levante, Playa Poniente, Playa de Mal Pas și Playa de Cala Finestrat sunt excelente, iar viata de noapte este legendara. Astfel, daca alegeti o vacanta tip charter Costa Blanca puteti profita atat de relaxare cat si de distractie.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu